неділя, 01 квітня 2007 17:49

Ніж пробив серце Михайлові Огоновському

25 березня Михайло Огоновський, 38 років, помер від ножового поранення у власному будинку в селі Бродки Миколаївського району Львівської області. Міліціонери першою розглядають версію самогубства. Начальник районної кримінальної міліції 47-річний Андрій Гребінь каже, що ввечері Михайло святкував свій день народження зі співмешканкою Іриною, 31 рік. Огоновський про щось розповідав, а жінка відмовлялася слухати. Тоді чоловік пригрозив зарізати її.

— Заріж себе, — переповідає свідчення Ірини Гребінь. — Чоловік схопив кухонного ножа й устромив його в груди — в саме серце.

У Бродках не вірять, що Микола наклав на себе руки. Подейкують, що його зарізала співмешканка.

— Ірина витягнула ножа й витерла кров, — розповідає голова Бродківської сільради Надія Литвин. — Міліціонерам сказала, що крові майже не було, а судмедексперти встановили, що чоловік утратив її близько двох літрів.

У Бродках Михайло прожив близько трьох років. Двокімнатну квартиру у Львові продав, щоб віддати борг. На решту грошей придбав цегляний будинок із городом і оселився в ньому з Іриною. Жили з того, що допомагали селянам порати городи. Після служби в армії Михайло Огоновський скоїв розбійний напад. Покарання відбув у Росії.

Зараз ви читаєте новину «Ніж пробив серце Михайлові Огоновському ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі