четвер, 10 травня 2007 07:07

Нелегалам із Молдови заборонили в"їжджати в Україну

Сорок громадян Молдови — 28 жінок та 12 чоловіків — повернули на батьківщину за спробу нелегального перетину словацького кордону. Всім заборонили з"являтися в Україні у найближчі п"ять років.

Перших 16 нелегалів бійці прикордонної комендатури впіймали на подвір"ї жителя райцентру Великий Березний у Закарпатській області. Іще дві групи затримали в лісі поблизу кордону. Семеро іноземців мали при собі закордонні паспорти, п"ятеро показали внутрішні посвідчення особи, решта прибули без документів. Усіх відвезли на міжнародний пункт пропуску Мамалига—Крива у Чернівецькій області й видворили з України. Із початку року таку процедуру пройшли більш ніж 180 громадян Молдови.

— Доки стояла холодна погода, затримували по одному-двох молдованів за тиждень, а тепер потепліло — нелегали пішли групами, — розповідає прес-секретар Чернівецького прикордонного загону Костянтин Ліснік.

Зараз ви читаєте новину «Нелегалам із Молдови заборонили в"їжджати в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі