четвер, 09 серпня 2007 07:10

Наталія Сахно загинула в Ожидові

Наталію Сахно, 84 роки, поховали 5 серпня у селищі Олесько Буського району Львівської області. Жінка потрапила під поїзд Івано-Франківськ–Мінськ на станції Ожидів.

Під вечір у п"ятницю Наталія Михайлівна поверталася електричкою зі Львова від 56-річного сина Остапа. Вийшла на станції Ожидів і переходила паралельну залізничну колію, якою рухався швидкий пасажирський поїзд Івано-Франківськ–Мінськ. Машиніст сигналив, але жінка не почула.

— Минулої п"ятниці зранку пішла до церкви й висповідалася. Прийшла додому і каже до невістки: "Тепер я вже можу спокійно вмирати". Вона була дуже віруючою, у церкві на хорах співала, — розповідає родичка Наталії Сахно 69-річна Стефанія Мединська. — Увечері син хотів її на маршрутку посадити. Але тітка вперлася — мовляв, електричкою краще. Той Ожидів якийсь нещасливий.

Наталія Михайлівна рік тому поховала молодшого сина Романа, чоловік помер від туберкульозу. Жила з невісткою, онуки одружилися й розійшлися. Часто навідувалася до Остапа, мала міцне здоров"я, лише скаржилася на поганий слух і зір.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Сахно загинула в Ожидові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі