середа, 18 липня 2007 17:43

Наркотики спалили під наглядом генерала

17 липня у Львівській області  показово знищували наркотичні речовини. Міліціонери спалили 176 кг наркотиків вартістю 300 тис. грн.

На асфальті стоять господарські сумки, целофанові мішки, на столі — паперові згортки. У них — макова соломка, героїн, опіум. Амфітаміни не знищуються на території області, їх відправляють у Київ.

— Це показове знищення ми проводимо для громадськості. Хочемо показати людям, що таке наркотики, — звернувся до журналістів начальник обласного управління міліції у Львівській області генерал Михайло Цимбалюк, 42 роки.

Два міліціонери у респіраторах висипають наркотики в металеву ванну. Заливають бензином.

— Дуже не лий. Бачиш, які випари йдуть, — командує генерал.

Підпалюють сірниками. Над ванною з"являються чорні клуби диму, горить вогонь.

— Ми заборонили зберігати вилучені наркотики у райвідділах міліції, — говорить Цимбалюк. — Їх могли використовувати для провокації затриманих осіб. До речі, нещодавно я звільнив із посади начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів Ігоря Гимона. Він не виправдав нашого довір"я. Аптек, які торгували трамадолом, поменшало, але вони не зникли!

Цього разу знищили 20 тис. доз наркотиків. Цимбалюк пообіцяв, що таке спалювання проводитимуть раз на квартал. Незнищеними залишилося дві тонни наркотичних речовин — на них немає вироку суду.


Зараз ви читаєте новину «Наркотики спалили під наглядом генерала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі