понеділок, 18 червня 2007 07:06

Нападник повісився у хліві

25-річний Юрій Усик із села Дмитрівка Гощанського району Рівненської області повісився. За два дні до самогубства парубок намагався задушити паском 29-річного рівненського таксиста Юрія Юстицького.

Водія врятував лейтенант ДАІ Володимир Мельничук. Нападника затримали, а через кілька годин відпустили додому на підписку про невиїзд.

Минулої середи тіло Усика знайшли у хліві в сусідньому селі Рясники. Хлопець день гостював у молодшої сестри. Надвечір попрощався і сказав, що йде додому. Вдома попередив, що ночуватиме у сестри. О десятій вечора шваґро побачив мертвого Юрія у зашморгу на дворі.

Односельці досі не вірять у провину Юрія Усика. Хлопець сказав батькам, що його підставили, а таксиста хтось підмовив.

— По ньому і не скажеш, що він спроможний таке втнути. Юрко — мій однофамілець, дуже працьовитий, не пив, був товариський. Навіть бійки за ним не пригадуємо, — розповідає секретарка Рясниківської сільради Марія Усик, 49 років. — Батьки все життя пропрацювали у колгоспі, двоє старших братів на заробітки їздили. Сам Юрко мав пару коней, орав ними городи. Нещодавно сказав, що знайшов роботу у Рівному.

Юрій Усик був інвалідом третьої групи, мав проблеми із серцем. Односельці тричі скидалися йому на операції. У селі розповідають, що хлопець захворів після повернення з армії, і через це від нього пішла дружина. Дітей в Усика не було.

Зараз ви читаєте новину «Нападник повісився у хліві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі