четвер, 20 березня 2008 19:20

Надія Головайчук знайшла сина на вокзалі

На зйомки програми "Жди меня" до Києва Надія Головайчук, 52 роки, з села Петрики, що під Тернополем, їхала шукати свого сина. Вийшла з поїзда і на вокзалі несподівано зіткнулася зі своїм Віталієм.

— Я думала, що втратила розум, — розповідає жінка. — Кинулася синові на шию і знепритомніла.

Віталій Головайчук, 22 роки, зник 8 лютого. За кілька днів міліціонери знайшли його мобільний телефон у київській крамниці. Продавець сказав, що якийсь хлопець здав мобілку на запчастини.

— Відколи син пропав, я щодня молилася і ставила свічку в церкві, — каже Надія Головайчук. — Думаю, що саме Матір Божа і допомогла мені.

Жінка дізналася, що на залізничному вокзалі в Києві будуть знімати програму "Жди меня". Тож взяла квиток на поїзд, а вранці вже була у столиці.

— Я прийшла на вокзал, вийшла на другий поверх і побачила сина, який ішов мені назустріч, — згадує Надія. — Він дивився собі під ноги, мене не бачив.

З"ясувалося, що син поїхав до Києва через борг. Віталій працював експедитором — розвозив товари по району. Втратив 5 тис. грн, отриманих від клієнтів фірми. Гроші чи то загубив, чи хтось витягнув із кишені на одному з ринків. На роботі сказали все повернути. Нічого нікому не повідомивши, Віталій поїхав до столиці відробляти. Влаштувався на будівництво.

— Хлопець не бомжував, — каже матір. — Ночував у платному залі на залізничному вокзалі, платив 7 гривень за ніч. За 10 гривень там можна було помитися. Але з Тернополя він поїхав легко одягнений, тому і захворів на запалення легень.

Мати переконала сина їхати додому. Віталій готується повернутися на попередню роботу — з зарплати потроху віддаватиме втрачені гроші.

Зараз ви читаєте новину «Надія Головайчук знайшла сина на вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі