середа, 25 квітня 2007 07:13

Над Ратушею піднімуть прапор Львова

Святкування 751-го Дня Львова 5–6 травня обійдеться міській скарбниці в 240 тис. грн. Спонсорських коштів не залучатимуть.

— Гаслом 750-річчя було "Львів відкритий для світу", — каже керівник відділу промоції міської ради Ксенія Курилишин, 28 років. — Ми хотіли привабити якомога більше людей з інших міст. Як наслідок — багато зауважень. Казали, що свято вийшло грандіозним, але львів"яни його не побачили. Цьогорічний День міста хочемо зробити справді львівським.

У мерії відмовилися запрошувати велику кількість офіційних осіб на святкування. Запланували традиційний джаз-фестиваль "Флюгери Львова" в подвір"ї Ратуші, фестиваль ретро-автомобілів на площі Міцкевича, ярмарок ремесел біля "Музею ідей" та фестиваль короткометражного ігрового кіно на площі Ринок.

Над входом у магістрат почеплять прапор Львова.

— Синє квадратне полотно пошиють спеціально до свята. На його тлі зображений лев біля міської брами золотого кольору. По периметру вишиті сині та жовті трикутники, — розповідає Курилишин.

Зараз ви читаєте новину «Над Ратушею піднімуть прапор Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі