середа, 13 червня 2007 07:04

На залізниці замінять провідників міжнародних поїздів

Провідниці потягу міжнародного сполучення N15 "Київ—Будапешт" Ганна Пузняк і Марія Юрчик перевозили через український кордон зі Словаччиною та Угорщиною контрабандні цигарки. У Львівській залізниці через це вирішили поміняти штат усіх бригад поїздів.

— Минулої середи на станції Захонь від поїзда "Київ—Будапешт" відчепили та заарештували причіпний вагон "Львів—Будапешт", — розповідає Лілія Криницька із прес-служби Львівської залізниці. — Закордонні митники не церемонилися — познімали ломиком обшивку й покриття на підлозі вагона. Контрабандні цигарки були сховані у так званих технічних порожнинах. Вагон повернули до Львова. Збитки від такого "огляду" ми навіть не підраховуємо — нікому виставити рахунок.

Упійманих на контрабанді провідниць звільнили. Керівництво залізниці вирішило замінити всіх 300 провідників міжнародного сполучення.

— Провідників із фірмових поїздів "перекинуть" на внутрішнє сполучення. Зараз уже почалося переоформлення документів, — продовжує Криницька.

Зараз ви читаєте новину «На залізниці замінять провідників міжнародних поїздів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі