субота, 20 жовтня 2007 07:08

На ярмарку кіло картоплі продають по гривні

Понад сорок фермерів з усіх районів області приїхали на щорічний ярмарок "Золота осінь" у Рівному. Овочі, молоко та мед продавали за гуртовими цінами.

42-річний рівнянин Валерій Поляк прибув на ярмарок о восьмій ранку, щоб зайняти місце. Продає з фургона капусту по 1,5 грн за 1 кг та цибулю в мішках по 1,6 грн за 1 кг.

— На продуктовому ринку, що через дорогу, за кіло капусти просять 3 гривні, цибуля коштує 2,5. А я віддаю майже за безцінь — за півтори гривні. 20-кілограмовий мішок розкуповують за три хвилини, — хвалиться підприємець.

Брати-пасічники Сергій та Олександр Дмитруки на ярмарок приїхали втретє. Торгують трьома сортами меду.

— Лісовий мед продаємо по 18 гривень за кіло, ріпаковий іде по 16. Є ще гречаний — по 8 гривень за півлітра, — показує 27-річний Сергій. — Найдорожчий мед у сотах — по 40 гривень за кіло.

— У нас 140 вуликів стоять по всій області, — додає 34-річний Олександр Дмитрук. — Найбільша пасіка — в селі Велика Омеляна Рівненського району.

Покупців не відлякують навіть сніг і дощ. 1 кг картоплі, по яку вишиковується кількаметрова черга, коштує 1 грн.

Зараз ви читаєте новину «На ярмарку кіло картоплі продають по гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі