субота, 19 квітня 2008 07:07

На Волині подешевшало молоко

У Волинській області знизилися закупівельні ціни на молоко від населення та агрофірм. Нині за тонну молока закупівельники платять на 400 грн менше.

Досі волинські колгоспи здавали молоко переробникам по 1,8 тис. грн за тонну. Одноосібники — 1,5 тис. грн. Нині ціна за тонну для господарств знизилася до 1376 грн, для селян — до 1083 грн. Вартість молока на базарах області не змінилася й сягає 2–2,5 грн за літр. Менеджери молокозаводів мотивують падіння цін відсутністю збуту продукції. Їх не задовольняє і якість молока від населення.

— Факт є нонсенсом на тлі тотального подорожчання всіх продуктів. Антимонопольний комітет мусить переглянути і врегулювати ціни, — каже перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Заремба, 53 роки.

У волинських селах уже з"явилися автоцистерни тернопільських молокопереробних заводів. Вони платять селянам за літр молока на 40 коп. більше.

Зараз ви читаєте новину «На Волині подешевшало молоко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі