четвер, 26 червня 2008 07:15

На випускні діятиме "сухий закон"

Міський голова Луцька 45-річний Богдан Шиба видав розпорядження про заборону продажу спиртного й цигарок 27 червня після 22.00. Саме тоді у школах міста розпочнуться випускні вечори.

"Сухий закон" запровадили після масових бійок учнів шкіл під час святкування останнього дзвоника місяць тому. Міліція затримала десяток випускників напідпитку, двоє побитих потрапили до лікарні. Щоб уникнути конфліктів на випускних вечорах, мерія заборонила продавати спиртне та цигарки в магазинах, супермаркетах і кіосках міста. Це правило діятиме з десятої вечора до восьмої ранку.

— Розпорядження стосується ресторанів і кафе. Нехай батьки відзначать випуск пізніше, без дітей, — каже мер Богдан Шиба.

За день до святкування педагоги міських шкіл провели батьківські збори. Директори закликали дорослих обмежитися солодкими столами, танцями і стрічанням ранкової зорі.

У 26 загальноосвітніх школах Луцька цього року випускаються 2 тис. старшокласників. У середньому батьки витратили на випускні вбрання і забави по 2,5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «На випускні діятиме "сухий закон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі