вівторок, 17 липня 2007 07:09

На весіллі отруїлося 95 гостей

21-річну Тетяну Мельничук та її 22-річного нареченого Василя Каракулю забрали в реанімацію прямо з весілля. Подружжя і ще 93 гостей отруїлися святковим обідом у селі Малий Жолудськ Володимирецького району Рівненщини.

У суботу ввечері Тетяні та Василеві зробилося зле, й вони викликали "швидку". У нареченої різко підскочила температура і заболів шлунок. За деякий час почало нудити Василя. Гостей забирали до лікарні десятками. Серед постраждалих 19 дітей.

— На весілля приїхали люди з шести сіл — майже всі родичі нареченого. Тетяна родом із сусіднього села Полиці, — розповідає голова Великожолудської сільради Іван Красько, 49 років. — Діткам було найтяжче. От гості, які мали крепше здоров"я, дотрималися до недільного ранку. Спершу думали, що отруїлися горілкою. Іще четверо звернулися до лікаря у понеділок зранку.

Районна лікарня не змогла прийняти всіх хворих, тому 41 людину перевезли в ізолятор м. Кузнецовська. Наречена й досі перебуває під крапельницею в реанімації.

Усі страви на обід готували в п"ятницю ввечері. Родичі заздалегідь позичили кілька морозильних камер у сусідів.

Санепідемстанція досі з"ясовує, чим саме отруїлися селяни на весіллі. Результати аналізу будуть готові за кілька днів.

Міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич прилетів у районну лікарню гелікоптером. Він пообіцяв допомогти медикаментами й закупити для автопарку нові санітарні машини.

Зараз ви читаєте новину «На весіллі отруїлося 95 гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі