вівторок, 22 травня 2007 07:03

На "шроті" розбирали крадені авто

14 травня на закинутій фермі біля церкви в селі Городиславичі Пустомитівського району Львівської області працівники служби розшуку місцевого управління ДАІ викрили нелегальне місце розкомплектування автомашин на запчастини. Кузови 63 машин лежали без заводських номерів. Працівники автозлому не встигли знищити номерів автомобілів "фіат" та "фольксваґен". Першу машину ще 2001 року викрали в поляка, а іншу в грудні 2007-го поцупили в Новояворівську.

Власник "шроту" 30-річний Ігор не має офіційних дозволів на підприємницьку діяльність та документів на оренду приміщення.

Ігор проживає у Львові. Коли до нього приїхали міліціонери, то на подвір"ї особняка побачили нерозібрані "опель" і "мерседес". Зараз у ДАІ перевіряють, чи машини не викрадені і чи розмитнені. Ігор дає свідчення.

— На території Львівщині є 18 офіційних "шротів". Їхні власники повинні перевіряти отримані машини. Бо часто трапляється, що водій після скоєної ДТП їде на автозлом і за копійки здає авто, — каже керівник прес-центру Львівської обласної ДАІ Світлана Добровольська.

16 травня ДАІ затримала 21 машину з перебитими номерами та підробленими документами.

Зараз ви читаєте новину «На "шроті" розбирали крадені авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі