четвер, 09 серпня 2007 07:01

На піноутворювач виділили 120 тисяч гривень

Міськвиконком Львова 3 серпня постановив придбати новий піноутворювач. Після аварії потяга з жовтим фосфором у селі Ожидів Буського району Львівської області та цистерн із бензином на львівській нафтобазі "Галнафтогаз" пожежники зазнали значних витрат.

— "Галнафтогаз" має власний піноутворювач. Ми позичали його рятувальникам, коли сталася пожежа в Ожидові, — говорить прес-секретар концерну Олесь Пограничний. — Коли горіли цистерни з бензином "Галнафтогазу", нам не вистачило нашого піноутворювача, тому допомагали львівські рятувальники. Тепер ми проплатимо всі їхні витрати та доукомплектуємо власні резерви. За попередніми даними, до Львова вже підходить цистерна з 60 тоннами піноутворювача.

На придбання нового піноутворювача Львівська міська рада виділила 120 тис. грн.

— Мер Андрій Садовий казав, що директор концерну "Галнафтогаз" Юрій Кучабський пообіцяв купити новий піноутворювач для Львова. Уже виписали накладну, залишається з"ясувати, де краще придбати. Якщо Кучабський не проплатить 120 тисяч гривень за піноутворювач, то ми купимо його самі. Але краще кошти витратити на придбання засобів захисту для міських пожежників, — говорить Валерій Малов, 56 років, заступник начальника міського управління з питань надзвичайних ситуацій.

Зараз ви читаєте новину «На піноутворювач виділили 120 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі