четвер, 06 березня 2008 19:13

На лікування В"ячеслава Гнатюка збирають 45 тисяч євро

2 березня студенти Українського католицького університету у Львові на "Весняному балу" в Будинку вчених зібрали 8 тисяч 970 грн. Гроші переказали на рахунок 10-річного хворого на гідроцефалію В"ячеслава Гнатюка.

— Підготовка до "Весняного балу" тривала майже місяць, — розповідає Галина Шостак, 21 рік, четвертокурсниця гуманітарного факультету університету. — Велику допомогу надала міська рада. Нам дозволили не платити за оренду Будинку вчених. Розрахувалися лише за комунальні послуги.

На "Весняний бал" прийшли 240 львів"ян. Завітав і міський голова 39-річний Андрій Садовий. Запрошення на двох коштувало 50 грн. Організатори повідомляли, що гроші збирають на лікування хворого В"ячеслава.

— За квитки гості платили більше. Та ще у залі стояла скринька, куди присутні кидали гроші, — продовжує дівчина. — Славко Гнатюк живе з батьками у Києві. Він двоюрідний брат нашої студентки, тому ми знаємо про його проблеми.

Наприкінці грудня хлопчикові діагностували гідроцефалію. У народі цю хворобу називають "водянкою головного мозку". Протягом півроку Гнатюка необхідно прооперувати в німецькій клініці. Операція коштує 45 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «На лікування В"ячеслава Гнатюка збирають 45 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі