понеділок, 20 серпня 2007 07:13

На фестивалі "Підкамінь" виступить гурт "Бумбокс"

Етнофестиваль "Підкамінь" відбудеться 24–26 серпня в однойменному селищі Бродівського району на Львівщині. Сцену облаштують неподалік від велетенського каменя-скелі, що й дав назву населеному пункту.

Фестиваль мав відбутися раніше, але його перенесли через аварію з жовтим фосфором в Ожидові. Від Підкаменя до місця катастрофи — 40 кілометрів.

— Жодної небезпеки немає, — запевняє голова оргкомітету фестивалю Олександр Ганущин. — Ожидів розташований у долині, а Підкамінь — у найвищій точці тієї місцевості. Там настільки високо, що навіть жнива починають на два тижні пізніше.

Головне, щоб була хороша погода. Монахи з місцевого монастиря щодня моляться за це.

У програмі концерту — виступи гуртів "Бумбокс", "Кому вниз", "ТІК" та інших. На фестивалі також пройдуть лицарські турніри. За 50 грн можна буде покататися на повітряній кулі. Велетенський камінь обладнають для скелелазіння.

— Цей фестиваль багато дасть для села. Уже зробили дорогу, провели електрику, — радіє сільський голова Підкаменя Михайло Чумак.

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі "Підкамінь" виступить гурт "Бумбокс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі