четвер, 25 вересня 2008 17:19

На економічному форумі чекають президента України

Під час VIII Міжнародного економічного форуму у Львові 1–3 жовтня підприємці та чиновники говоритимуть про розвиток регіонів.

— Гостем форуму буде єврокомісар із питань регіональної політики Данута Хубнер, — розповідає "ГПУ" голова Львівської облдержадміністрації 42-річний Микола Кміть. — Чекаємо також на президента України Віктора Ющенка, міністра регіонального розвитку Польщі Ельжбєту Бєнковську, президента Конгресу місцевих та регіональних органів самоврядування Ради Європи Явуза Мілдона.

— Плануємо надати цьогорічному форуму практичного характеру, — веде далі Кміть. — Маємо намір залучити до Львівщини близько 4 мільярдів доларів інвестицій протягом чотирьох-п"яти років.

На минулорічному форумі у Львові під назвою "Євро-2012: Україна, вперед!" мали повідомити, хто переміг у тендері на будівництво стадіону до Чемпіонату Європи. Однак інвестора не назвали.

— Проекти потрібно дати на експертизу УЄФА, бо вони прийматимуть стадіон під експлуатацію, — пояснює міський голова 40-річний Андрій Садовий.

Наприкінці січня цього року львів"яни дізналися про австрійську компанію "Альпін Бау". Проте виявилося, що вона — лише виконавець робіт. Стадіон будуватимуть за кошти львів"ян.

Зараз ви читаєте новину «На економічному форумі чекають президента України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі