середа, 17 вересня 2008 07:06

Молокозбиральні пункти перевірятимуть

Голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмарь, 33 роки, закликає посилити контроль за місцями збору молока від населення. Каже, таким чином треба підготуватися до вступу в дію правил Світової організації торгівлі.

— Нерідко молоко в людей збирають у непристосованих місцях. Скажімо, у загальні бідони, які стоять на нашвидкуруч збитих дерев"яних настилах, — каже губернатор. — Без проведення будь-якого аналізу люди зливають молоко, яке згодом потрапляє на молокозаводи. Сумніваюся, що це контролюють санепідеміологи.

— На молокозаводах якість молока перевіряють щодня. Для цього в них є спеціальні лабораторії. За дотриманням норм стежать представники ветеринарної медицини, — каже головний санітарний лікар області Степан Дністрян, 60 років. — Ми ж здійснюємо нагляд за роботою молокопереробних підприємств раз у квартал чи раз на півроку. Усе проводимо відповідно до чинного законодавства.

Зараз ви читаєте новину «Молокозбиральні пункти перевірятимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі