субота, 08 грудня 2007 07:06

Молодь зустрічатиме Новий рік без салату олів"є

Всеукраїнська організація "Національний альянс" закликає молодь відсвяткувати "Націоналістичний Новий рік" у Карпатах. Ті, хто погодиться, святкуватимуть без традиційних шампанського, салату олів"є і телевізійних шоу. Взяти участь у заході вирішили вже понад 100 членів молодіжних громадських організацій.

Молодь зі смолоскипами й національними прапорами підніметься в гори за кілька годин до кінця року. Спустяться вже 1 січня. Традиційно виголосять Молитву українського націоналіста, співатимуть гімн України й патріотичні пісні.

— Тим, хто захоче випити в горах горілки, одразу кажу — їхати з нами не варто! — попереджає голова "Національного альянсу" Ігор Гузь, 25 років. — Шампанське дозволимо лише дитяче. Особисто контролюватиму це питання.

Молодь організує для себе українську дискотеку й виступи команд КВК із кожного регіону. Ночуватимуть у спальниках у сільській школі села Ворохта.

Кожен сам буде оплачувати проїзд до Івано-Франківська. На їжу збиратимуть по 50 грн. "Національний альянс" зустрічає Новий рік у горах уже втретє.

Зараз ви читаєте новину «Молодь зустрічатиме Новий рік без салату олів"є». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі