вівторок, 29 травня 2007 07:09

Міський голова Калуша звільнив усіх заступників

Минулого тижня депутати Калуської міськради Івано-Франківської області затверджували на посадах заступника з питань будівництва Василя Петріва та першого заступника міського голови Наталію Бабій. Останній висловили недовіру.

У відповідь мер Ігор Насалик, 44 роки, заявив, що це кінець політичних домовленостей і тепер є два можливих виходи із ситуації: або міський голова пише заяву про припинення своїх повноважень, або міська рада голосує за саморозпуск і призначаються дострокові вибори.

— Формуватиму команду, як вважатиму за потрібне, — повідомив депутатам Ігор Насалик і підписав заяви на звільнення своїх заступників. Під особистий контроль він узяв питання оренди та приватизації землі. Мер пообіцяв запровадити настільки прозорі правила гри, що "депутатам не потрібно буде ходити на сесію".

Тим часом секретар міської ради Роман Боднарчук повідомив, що добровільне звільнення заступників відбувалося таким чином: зранку перед сесією кожному з них у кабінеті міського голови дали чистий аркуш паперу і сказали писати заяву.

Заступники мера Олександр Челядин, Ігор Очкур, Степан Різник і Василь Петрів відкликали свої заяви на звільнення, мовляв, написали їх під тиском.

Зараз ви читаєте новину «Міський голова Калуша звільнив усіх заступників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі