середа, 09 липня 2008 07:02

Мирослава Тузіна засипало піском

4 липня в селі Озерни Тлумацького району на Івано-Франківщині поховали 61-річного Мирослава Тузіна. Чоловіка засипало піском у Долинському кар"єрі.

— Пісок із кар"єру брали всі бажаючі, — каже головний інспектор із пожежного нагляду в Тлумацькому районі 31-річний Ярослав Богович.

Мирослав Тузін разом із сином, 31-річним Іваном, поїхали на кар"єр, аби набрати піску для підмуровування хати. Найняли трактор. Мирослав спустився на глибину 5 м. Став обкопувати боки кар"єру. Далі насипав пісок у відра та подавав наверх синові, той вантажив у машину. Коли Тузін вдарив лопатою об закам"янілий пісок, раптом одна брила відірвалася й накрила чоловіка по пояс. Аби допомогти батькові вибратися, до обриву спустився син. Він став розгортати каміння. У цей час відірвався ще шмат землі й накрив обох. Водій трактора викликав "швидку" та рятувальників. Через кілька хвилин сина забрали до лікарні з тяжким забоєм голови. Батька з-під завалів витягли мертвим.

Зараз ви читаєте новину «Мирослава Тузіна засипало піском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі