понеділок, 06 серпня 2007 07:00

Міліціонери впіймали викрадача таксі за 15 хвилин

21-річний тернополянин Юрій Заверуха викрав "Волгу" 27-річного таксиста Миколи Несторова близько 11-ї години ранку в минулу середу.

Заверуха замовив машину таксі "Родина" на вул. Братів Бойчуків. Коли під"їхав до під"їзду, попросив водія зачекати, доки збігає додому.

— Хлопець повернувся з великим кухонним ножем, перерізав дріт рації, — розповідає старший інспектор обласної ДАІ Микола Лецкалюк. — Погрожуючи водієві, змусив його їхати в микулинецькому напрямку.

Дорогою "волга" завернула на автозаправку поблизу села Березовиці. Чекати в довгій черзі Заверуха не захотів, тому виштовхав Нестерова із салону й поїхав у бік Теребовлі.

Таксист зателефонував до офісу, повідомив міліціонерів про розбій. За 15 хв. даїшники перекрили дороги.

Викрадача таксі спіймали на об"їзній дорозі поблизу села Мишковичі, за 15 км від обласного центру. Під переднім сидінням знайшли ніж.

— Затриманий спочатку назвався таксистом, мовляв, нещодавно влаштувався на роботу. Показав документи з "бардачка". Але в техпаспорті вказано інше прізвище, — каже Лецкалюк. — Опирався недовго — машину оточили чотири міліціонери з пістолетами.

Заверуху доправили до Тернопільського райвідділу міліції, щоб перевірити на причетність до інших злочинів.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери впіймали викрадача таксі за 15 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі