четвер, 25 вересня 2008 07:12

Міліціонери ловитимуть прогульників уроків

Кримінальна міліція міста Ковель на Волині спільно з освітянами розпочала масштабну рейд-акцію "Урок". Міліцейські патрулі виловлюватимуть прогульників і силоміць відводитимуть їх до школи.

Ранкові комендантські години для учнів у Ковелі запровадили після численних скарг батьків. Через прогули дітей вони вимагають ліквідувати в місті гральні комп"ютерні салони, інтернет-центри та зали гральних автоматів. Відтепер міліціонери перевірятимуть ці заклади і повертатимуть учнів до школи. Також ловитимуть школярів, які гулятимуть вулицями міста під час занять.

Акція "Урок" триватиме до грудня.

Водночас у школах Луцька представники асоціації захисту прав молоді Волині розповідають учням, як поводитися під час затримання міліціонерами.

— Ми приходимо у класи, повідомляємо школярам на перервах про права дітей на юридичний захист, навчаємо уникати конфліктів із правоохоронцями, — каже юрист асоціації Вікторія Гошин, 25 років.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери ловитимуть прогульників уроків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі