неділя, 25 лютого 2007 16:55

Міліціонера викинули з автобуса

На автотрасі за 7 км від Луцька троє захмелілих молодиків побили і викинули з рейсового автобуса міліціонера Ківерцівського райвідділку Руслана Пилипчука, 26 років. Потерпілий потрапив до лікарні зі струсом мозку та зламаною ключицею.

Конфлікт стався на виїзді з Ківерців, що за 10 км від Луцька. Біля кафе "Дубок" у салон автобуса підсіли троє молодиків 23–25 років із двома дівчатами. Почали чіплятися до пасажирів і лаятися.

— Я сидів біля них і попросив не матюкатися. Тоді двометровий здоровило ударив мене в обличчя, інші теж почали шарпати, — розповідає Пилипчук.

Водій зупинив автобус, щоб висадити дебоширів. Однак ті схопили міліціонера і потягли на вихід. Кинули на узбіччя й почали бити. Потім знову сіли до салону, залишивши скривавленого міліціонера при дорозі. Коли автобус рушив, Руслан викликав патруль. Автобус наздогнали вже в Луцьку. Водій розповів, де саме зійшли нападники.

— Одного з них арештували, ще один чекає на рішення про запобіжні заходи, — каже начальник Ківерцівського райвідділу Ігор Муковоз, 39 років.

Проти кривдників порушили кримінальну справу за фактом злісного хуліганства та побиття правоохоронця. Їм загрожує від 2 до 5 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонера викинули з автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі