понеділок, 09 липня 2007 07:08

Мікроавтобус із дітьми врізався у трактор

11-річна Дана Лісовець загинула минулого четверга в аварії поблизу села Хміль Рокитнівського району Рівненської області. Мікроавтобус ""мерседес"" її батька, 40-річного Миколи Лісовця, о пів на другу ночі врізався у причеп із сіном.

На початку липня Микола переобладнав вантажний мікроавтобус на пасажирський, у салоні встановив додаткові дерев"яні лави. На них посадив дітей і племінників — 15 школярів — і повіз на Житомирщину збирати ягоди для заготівельників. Через три дні чорницю продали під Києвом і рушили додому, у Старе Село.

За кілька кілометрів від дому Лісовець побачив на узбіччі трактор із двома причепами. За 15 м до перешкоди спробував об"їхати, але на зустрічну смугу вискочив автомобіль, тому Микола різко викрутив кермо праворуч.

— Тракторист стверджує, що зупинився на узбіччі, щоби перевірити шини. Йому здалося, ніби одна з них пропускає повітря, — розповідає старший інспектор обласного управління ДАІ Василь Петрик, 32 роки. — Однак габаритні вогні водій не увімкнув.

34-річний тракторист Олег Маринич із села Березове отримав права півтора року тому. Працює на місцевому сільгосппідприємстві.

Дана сиділа поруч із батьком. Вона загинула на місці. Решта дітей отримали переломи та забої тіла. Трьох школярів госпіталізували в реанімацію, сімох відвезли до травматології райлікарні. Микола Лісовець від шоку не розмовляє: у лікарні перебувають дві його доньки — 13-річна Юлія та 12-річна Руслана.

Зараз ви читаєте новину «Мікроавтобус із дітьми врізався у трактор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі