субота, 05 квітня 2008 07:06

Миколу Кравця вдарив копитом кінь

Третього квітня у селі Жовтанці Кам"янка-Бузького району Львівської області поховали 55-річного Миколу Кравця. Чоловік загинув від удару коня.

У вівторок у господарство Кравця завітали сусіди із кобилою. Чоловіки зайшли до хліва, Микола підійшов до своїх коней. Одна тварина сполохалася і вдарила господаря копитом у правий бік. Кравець зблід, сусіди викликали "швидку".

— Увесь цей час він був притомний, — розповідає 41-річний Володимир Онисько, житель Жовтанців. — У лікарні просив води. Його готували до операції, та під вечір Кравець помер.

Медики діагностували травматичний шок, множинні переломи ребер та забій живота. Торік Микола отримав схожі травми. Тоді кінь ударив його копитом у лівий бік. Кравець місяць пролежав у лікарні. Чоловікові прооперували кишківник. Тварину він вирішив залишити в господарстві.

Замолоду Микола Григорович працював у колгоспі, у середині 90-х років викупив два коня. Ними заробляв на життя. Із 52-річною дружиною Вірою виховали двох синів. У березні старший Сергій, 30 років, утопився у ставку.

— Микола втрату сина важко переживав, — веде далі Онисько. — Його дружина зараз жахливо почувається. Вона несе важкий хрест: за місяць два похорони пережити.

Зараз ви читаєте новину «Миколу Кравця вдарив копитом кінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі