вівторок, 20 листопада 2007 07:06

Микола Таборовець утопився під час риболовлі

46-річний рибалка Микола Таборовець із села Колки Дубровицького району Рівненської області пропав безвісти на річці Случ. Рятувальники досі не знайшли ні човна, ні тіла.

— Коля зник у вівторок. Вийшов зранку на Случ порибалити, мав саморобну дерев"яну "чайку". Додому не повернувся, — розповідає односельчанка Марія Кривко, 61 рік. — Перші два дні ще мали надію, що заблукав. Думали, знепритомнів — і човен віднесло течією.

На березі селяни знайшли весло, садок із рибою і снасті. Чоловіки принесли сітку з бляшками на кінцях — пробували виловити тіло. Потім обшукали дно ріки баграми.

— Викликали рятувальників, але ті не пірнали. Кажуть, спершу покажіть місце, де він потонув, — дивується однофамілець рибалки Леонід, 57 років. — Шукаємо самі, всім селом. Напевно, у Колі щось було із серцем. Він не пив, добре плавав і не потонув би у холодній воді.

Микола Таборовець постійної роботи не мав, щороку їздив на сезонні заробітки. Розлучений, мав трьох дорослих дітей. Жив із матір"ю. 10 років тому у Случі втопився старший брат Миколи Леонід. Він теж любив рибалити. Човен перевернувся, і чоловік упав у воду. Казали, в його мозку лопнула судина.

Зараз ви читаєте новину «Микола Таборовець утопився під час риболовлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі