пʼятниця, 14 березня 2008 07:11

Микола Попович пустив собі в голову кулю

13 березня в селі Берездівці Миколаївського району Львівської області поховали 61-річного Миколу Поповича.

Уночі 11 березня чоловікові не спалося. Він ходив по хаті, розмовляв із 29-річною донькою Зоряною. Потім спустився до майстерні. Рідні почули постріл.  Миколу знайшли із простріленою головою. Пенсіонер стояв на колінах.

— Він застрелився саморобним вогнепальним пристроєм у вигляді пістолета, — розповідає заступник начальника Миколаївського райвідділу міліції Андрій Гребінь, 48 років. — У майстерні вилучили дві гільзи до пістолета "Макарова", 100 монтажних патронів та зошит із малюнком деталей зброї.

Попович все життя працював водієм у місті Новий Розділ. На пенсії водив маршрутне таксі. Чоловік звів велику хату, майстерню. Мав власну пилораму та столярні прилади. Сусідам ремонтував побутову техніку.

— У нього були золоті руки, — каже 53-річна Любов Гулій, секретар Берездівецької сільської ради. — У ту майстерню зносили на ремонт холодильники, телевізори. Навіть баняки просили залатати.

Із Поповичами жила донька Зоряна та онука Марта. На похорон приїхав 34-річний син Олег із сім"єю. Небіжчика ховали без священика.

Зараз ви читаєте новину «Микола Попович пустив собі в голову кулю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі