пʼятниця, 01 червня 2007 07:07

Микола Пащук не вмів плавати

Тіло 18-річного першокурсника Белзького профтехучилища Миколи Пащука витягали з каналу Добротвірської електростанції у Кам"янка-Бузькому районі Львівської області. Микола з колишніми однокласниками Антоном Новосадом та Олегом Маслецьким у воду заходили разом. Антон та Олег повернулися на берег, Микола залишився у воді.

— Друзі просили, щоб далеко не йшов у воду, — говорить директор Княжівської загальноосвітньої школи Лариса Хіль, 45 років. — Микола не вмів плавати, хоча у школі спортом займався, на відміну від своїх однолітків, не вживав спиртних напоїв і не курив.

Антон про зникнення друга відразу повідомив телефоном своїй матері, а та сказала Миколиним батькам. Разом виїхали на машині. Коли приїхали, мертвого Миколу вже витягали з каналу.

— Як таке могло статися? — бідкається класна керівник Пащука Ярослава Чугай, 56 років. — Коли хлопці відпрошувалися на річку у школі, жартували: "Ви не хвилюйтеся, якщо щось — Колька нас врятує. Він глибоко ниряє".

Пащук 21 травня відсвяткував повноліття.

Зараз ви читаєте новину «Микола Пащук не вмів плавати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі