середа, 21 березня 2007 17:28

Михайло Юськів випав із маршрутки

39-річний Михайло Юськів, завідувач лабораторій біологічного факультету Дрогобицького педуніверситету, 17 березня загинув під колесами маршрутного таксі Дрогобич — Трускавець у селі Модричі Дрогобицького району Львівської області.

Михайло ввечері повертався з Дрогобича до Трускавця. У маршрутці сів на переднє сидіння поблизу дверей. Біля магазину "Плазма" взявся зачиняти двері за пасажиркою. Маршрутка рушила, Юськіву прищемило ногу дверима. Він випав із салону й потрапив під задні колеса. До лікарні його привезли непритомним. Чоловік помер уночі від великої втрати крові, пошкоджень кісток тазу та внутрішніх органів.

— Михайло загинув через свою галантність, — говорить декан біофаку Дрогобицького педуніверситету Світлана Волошанська, 47 років. — На кафедрі біології він пропрацював дев"ять років, і жодного разу нікому не відмовив. Пригадую, коли був практикантом, школа повезла дітей на відпочинок у Сколівський район. Назад поверталися електричкою. Коли потяг рушив, на пероні залишилася школярка. Михайло зістрибнув за нею з електрички на ходу.

Судмедексперти довели, що Юськів був тверезий. У чоловіка залишилася 36-річна дружина та два сини — 16 та 8 років.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Юськів випав із маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі