понеділок, 23 квітня 2007 07:07

Михайло Семко розбився на батьковому авто

15-річний житель селища Перегінськ Рожнятівського району Івано-Франківської області Михайло Семко, 32-річний Микола Максимець, 26-річний Віктор Тулик і 48-річний Ярослав Семкович загинули 16 квітня в автокатастрофі поблизу сусіднього села Небилів. У зіткненні "жигулів" із порожнім лісовозом "Урал" дивом вижив лише 22-річний Любомир Марко. Власник вантажівки Василь Лапківняк із Рожнятова залишився практично неушкодженим.

Михайло ввечері узяв батькові "жигулі" і вирішив покататися. До нього підсіли троє непрацюючих односельців і товариш із сусіднього райцентру Долина. На швидкості водій не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу.

— Була дев"ята вечора — сутінки, — розповідає керівник із профілактичної роботи обласної ДАІ Мирослава Белдик. — У цей час небо ще світле, а при землі вже темно. Очевидно, водій "жигулів" просто не помітив перед собою "Уралу". Машина заїхала під вантажівку. Та повністю зім"яла легковика.

Водій "жигулів" і троє пасажирів загинули на місці. Любомира Марка із переломами ніг госпіталізували у Рожнятівську лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Семко розбився на батьковому авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі