вівторок, 07 серпня 2007 07:09

Михайло Римарчук випав із брички

73-річний Михайло Римарчук із села Дубівка Володимирецького району Рівненської області звалився з воза і проломив череп. У районній лікарні чоловік прожив лише кілька годин. Не прийшов до тями й помер 2 серпня.

— То на моїх очах сталося — в середу о шостій вечора Михайло їхав бричкою на поле, мав забрати пшеницю і завести на тік, — розповідає секретар Каноничівської сільради Марія Орабей, 45 років. — Спочатку кінь ішов тихо, але злякався чогось і поніс! Дід на повному ходу вилетів із воза і сильно вдарився головою об тротуар.

До пенсії Михайло працював будівельником, потім був конюхом у ветеринарній лікарні в Каноничах. Римарчук власноруч побудував хату єдиній доньці Вірі, але та перебралася жити до Кузнецовська, за 30 км від села. П"ятеро онуків щодня провідували діда. Шостий, Юрій, у липні помер від серцевого нападу.

— Нещодавно Михайло переніс операцію на нирках і дуже ослаб, — каже Марія Орабей. — Його дружина Зінаїда теж немічна, тому всю хатню роботу виконували онуки. Дід тримав двох корів, коня і свиней. Тепер худобу продадуть, а бабусю заберуть до міста.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Римарчук випав із брички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі