четвер, 02 серпня 2007 07:03

Мерові Івано-Франківська погрожують розправою

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, 45 років, на прес-конференцію з приводу передачі в оренду відкритого продовольчого ринку прийшов у супроводі охоронця.

Мер розповів, що 25 липня 38-річний депутат міськради від Партії регіонів Ігор Халаменда погрожував йому вбивством. Халаменда увірвався до його службового кабінету та вимагав скасувати рішення міськвиконкому про передачу продовольчого ринку в оренду торговому дому "Горгани". Анушкевичус саме розмовляв про футбол із директором приватного підприємтсва "Вотум" Романом Каліним.

— У моїй присутності Халаменда побив Каліна, викрикуючи, що той теж хоче забрати в нього ринок, — заявив Віктор Анушкевичус.

Коли прибігли охоронці, Халаменда втік із кабінету.

Відкритий продовольчий ринок площею понад 8 тис. кв. м місто віддало в оренду торговому дому "Горгани" після судових рішень господарського та апеляційного судів.

— Колишні орендарі ринку товариство "Торговий сервіс" за оренду не перераховували до бюджету міста жодної копійки, — каже мер Анушкевичус. — А нові зобов"язалися щомісячно скеровувати у казну 120 тисяч гривень.

Депутат Івано-Франківської міськради Ігор Халаменда — один зі співвласників ТОВ "Торговий сервіс". В Івано-Франківську підприємця називають на прізвисько Бур. 29 квітня у нього тричі стріляли.

Зараз ви читаєте новину «Мерові Івано-Франківська погрожують розправою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі