вівторок, 14 серпня 2007 07:11

Мерія Тернополя розсилає городянам свій бюлетень

Уперше в Україні жителі міста можуть дізнаватися новини про життя міськради від самої влади. Інформаційний вісник надходить у кожну абонентську скриньку у другий та останній вівторки місяця.

— Тернопіль — єдиний обласний центр, що розпочав випуск такого видання, — розповідає Олег Удич із прес-служби міськради. — Тепер ми не всі новини розміщатимемо на нашому сайті. Дещо повідомлятимемо лише у  віснику, щоб людям було цікаво його читати. У першому номері, крім новин, є інтерв"ю з мером Романом Заставним — минає перший рік його діяльності на цій посаді. Мета випуску — дати людям об"єктивну й неупереджену інформацію про те, що відбувається в мерії.

Вісник виходить на чотирьох сторінках форматом А4. Тираж видання — 65 тис.

— Раніше такі проекти запроваджували в Сумах і Черкасах. Але ті газети розповсюджували тільки між своїми працівниками. Друкуємо бюлетень у Львові, у видавництві газети "Армія України", — веде далі Удич. — Один номер із доставкою у скриньку коштує до 10 копійок.

Зараз ви читаєте новину «Мерія Тернополя розсилає городянам свій бюлетень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі