понеділок, 09 квітня 2007 18:35

Мельник задушив дев"ятикласницю і кинув в озеро

Тіло напівроздягнутої Любові Cкаржинець, 15 років, знайшли в озерці Сомине за клубом у селі Людинь Дубровицького району Рівненської області. У воду задушену дівчину кинув 21-річний Олександр Мельник — бо відмовилася мати з ним близькі стосунки.

— Усе село шоковане! Дівчина поїхала велосипедом на вихідні до дядька й бабусі в сусідній Лютинськ. А наступного дня привезли її труп. Видно було, що не сама в озерці втопилася, а задушили її, — розповідає голова Людинської сільради Сергій Холодко, 45 років. — Хлопець той із Лютинська, з армії щойно прийшов. Нехай до нас ніколи не приїжджає — я не відповідаю за те, що з ним люди зроблять.

Коли Люба не повернулася додому, бабуся підняла на ноги всю рідню. Батьки з ліхтарями обшукали село. Хтось сказав, що востаннє бачив дівчину з сусідом Олександром. Знайшли її в озері. Тіло в синцях, з одягу лише шкарпетка й кофта. Упізнала онуку бабуся.

— Люба була товариською, займалася в театральному гуртку. Худенька така, гарна. Училася добре, — розповідає заступник директора людинської школи Світлана Белеля, 40 років. — Олександр навчався в Лютинську. Був найгіршим учнем у класі. Він ні з ким не спілкувався, а батько називав його дурним.

Коли рідні дівчини прийшли до Олександра запитати, чи той не бачив Люби, парубок загорнувся в ковдру на ліжку й відвернувся від гостей. Батько запідозрив щось недобре й викликав міліцію. Мельник зізнався, що Люба відмовляла йому в близькості.

У Скаржинців залишилися четверо дітей — старший син і три доньки. Батько Любові працює сільським сторожем, а мати — різноробочою.

Зараз ви читаєте новину «Мельник задушив дев"ятикласницю і кинув в озеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі