вівторок, 12 червня 2007 07:03

Меценатів нагороджуватимуть за 100 тисяч гривень

Срібну відзнаку Чернівецької обласної ради "Добро, благодійність, милосердя" вручатимуть жителям Буковини за доброчинну діяльність на користь установ освіти, культури, охорони здоров"я, соціального забезпечення.

Минулого тижня депутати постановили вручати відзнаку на підставі письмового повідомлення про благодійну допомогу на суму не менш як 100 тис. грн.

— Це той орієнтир, на яким ми спрямовуємо наших спонсорів і меценатів, — каже начальник інформаційно-аналітичного відділу облради Валерій Унгуряну. — Але йдеться не лише про гроші. Відзначатимемо за будь-який інший адекватний внесок на благо територіальних громад області.

Уже готовий ескіз нагрудного знаку: вкритий синьою емаллю хрест, між проміннями якого — позолочене сяйво. У центрі відзнаки — позолочене серце (милосердя) на зеленому емальованому тлі, довкола якого на білий емалі надпис сріблом "Добро, благодійність, милосердя". Трикутну планку відзнаки обтягнуть зеленою тканиною — кольору прапора Чернівецької області.

Відзнаку вручатимуть упродовж року, тільки-но облрада ухвалить рішення щодо лауреата.

Зараз ви читаєте новину «Меценатів нагороджуватимуть за 100 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі