четвер, 24 лютого 2011 17:58

"Масажери "Нуга Бест" — санаторій удома"

В Україні працюють понад 150 демонстраційних залів "Нуга Бест". Львівський салон на вул. Науковій, 29а відкрив свої двері відвідувачам одним із перших у місті. Шостий рік городяни приходять сюди щодня, щоб зміцнити здоров'я.

Масажне обладнання ефективно допомагає при остеохондрозі, радикуліті, защемлених нервах та інших проблемах із хребтом. Завдяки турманієвій кераміці, унікальний сплав якої розробили фахівці компанії "Нуга Бест", можна позбутися гіпертонії, варикозного розширення вен, заспокоїти нервову систему та зміцнити імунітет.

У середу, 23 лютого, відвідувачів у салоні вдвоє більше. Львів'яни зібралися на лекцію про здоров'я представника компанії "Нуга Бест" із Південної Кореї містера Кіма.

— Наш організм постійно нам сигналізує про певні проблеми, а ми не звертаємо на це жодної уваги, — каже Кім. — Рідко, хто реагує, коли в нас надмірно жовта сеча, а насправді, це організм посилає нам сигнал: "Випий води і дай мені відпочити". Те ж саме, коли починають свербіти очі, а ми лише протремо їх і далі продовжуємо працювати. А це організм нам дає сигнал: "Відпочинь!". Відсутність нашої реакції на подібні сигнали організму породжують хронічні захворювання. Треба уважніше ставитися до свого здоров'я. Наше обладнання — це не лише масажери, а справжній санаторій удома. Окрім природного оздоровлення, можна позбутися безлічі недуг, ще й схуднути та скоригувати свою фігуру.

— Мені надзвичайно сподобалося, — каже 57-річна Марія Кузик. — Доступно і просто розказував про те, що треба слухати свій організм. Мені підходить обладнання "Нуга Бест". Здається, після сеансу молодшаю на 10–15 років.

Після лекції всі охочі записуються на безкоштовний сеанс масажу на обладнанні "Нуга Бест".

Адреса: м. Львів,

вул. Наукова, 29а.

Тел. 0(32) 245 76 74.

Зараз ви читаєте новину «"Масажери "Нуга Бест" — санаторій удома"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі