вівторок, 20 лютого 2007 17:00

Мариновський сплив кров"ю за 20 секунд

62-річна Тетяна Мариновська зарізала свого чоловіка Володимира, 63 роки, у власній квартирі в Костополі Рівненської області.

40-річна донька загиблого Олена каже, що останнім часом батьки випивали і сварилися. Мати майже не прибирала в домі й не готувала їсти. Коли чоловік дорікнув їй за безгосподарність, жінка кинулася на нього з кухонним ножем. Онук Василь намагався спинити бабцю, але не встиг. Вона щосили вдарила чоловіка ножем у груди, потім присіла на табурет і випила чарку горілки. Володимир сплив кров"ю за 20 сек.

Міліціонерам п"яна Тетяна не могла нічого розповісти.

— Жінку утримують під вартою, доки не з"ясують усіх обставин, — розповідає перший заступник начальника костопільської міліції Сергій Рижий, 41 рік. — Онук казав, вона і раніше на діда з ножем кидалася. Хлопець до міліції не звертався, бо звик до їхніх сварок.

Володимир Мариновський працював водієм. Його дружина отримувала пенсію, яку відразу пропивала, якщо донька не встигала забрати.

Зараз ви читаєте новину «Мариновський сплив кров"ю за 20 секунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі