четвер, 18 вересня 2008 21:17

Марічка Бабінська виграла літературний квест

З 11 по 14 вересня у Львові у рамках книжкової виставки-продажу "Форум видавців" провели літературний квест. Переможницею стала 18-річна львів"янка Марічка Бабінська. Від салону "Мобілочка" вона отримала подарунок — ноутбук.

— Уперше в Україні пройшов справді літературний квест, який призвів до створення гіпертекстів, — розповідає автор ідей квесту Артем Захарченко. — До перемоги треба було написати оповідку на будь-яку тему. Для цього мали зробити чотири кроки: використати два перші речення письменника з автограф-сесії, яку проводили на форумі, використати поетичний рядок із літературного твору, знайти опис героя з іншої книги та опублікувати свій текст на сайті "Виделка".

14 вересня оголосили переможницю. За емоційну та відверту оповідку "Чотири листи зі свободи" нагородили Марічку Бабінську.

— Я не очікувала перемоги, — каже вона. На її очах бринять сльози. —   Розповідь писала під впливом нерозділеного кохання. Вступ до моєї оповідки написала Ірена Карпа. Навіть їй він здався досить дивним, та мене надихнув.

Переможниця тримає ноутбук.

— Упевнена, що наш подарунок стане початком творчого успіху переможниці й надихне ще не на один успішний та цікавий твір, — говорить спеціаліст зі зв"язків із громадськістю "Мобілочки" Тетяна Філіпович.

Члени журі повідомили, що волонтери роздали майже 3 тис. бланків на участь у Літературному квесті. Однак на сайті опублікували лише 15 текстів. Крім Марічки, відзначили ще чотирьох учасників, які назвалися ніками — Shkirka, Waddi iah, Ravlyk 00 та Тайтру. Їм подарували пакети книг.

Зараз ви читаєте новину «Марічка Бабінська виграла літературний квест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі