вівторок, 24 квітня 2007 07:04

Малешко помер від зараження очеревини

У Рівному затримали 32-річну Наталю Матюхіну з Хмельниччини, яка на Великдень ударила ножем свого 36-річного знайомого Олексія Малешка. Жінка кілька днів переховувалася в його квартирі.

— У неї є неповнолітня донька, але через пиятику Наталю позбавили материнства. Жінка пішла з дому, ночувала де доведеться, так і приїхала на Рівненщину, — розповідає старший інспектор обласної міліції Олена Кузьменко.

У ніч на Великдень Наталя зайшла до квартири Малешка, попросилася заночувати. Чоловік пригостив гостю вечерею, після кількох чарок жінка розплакалася і схопила кухонного ножа, щоби порізати собі вени. Олексій кинувся її спиняти, жінка вивернулася й вдарила його ножем у живіт.

У лікарні Олексію перев"язали рану, однак щойно медсестра вийшла з палати, чоловік утік додому. Наступного дня до нього приїхали правоохоронці. Але писати заяву Малешко категорично відмовився. Сказав, що порізався з необережності.

Через дев"ять днів Олексія із сильними болями в животі знову повезли до лікарні. Виявилося, що ніж серйозно пошкодив кишечник. За кілька годин Олексій помер від зараження очеревини. Тепер Наталі загрожує ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Малешко помер від зараження очеревини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі