середа, 30 травня 2007 07:10

Максимов утретє очолив тернопільську міліцію

Утретє за останні 9 років тернопільську обласну міліцію очолив генерал-лейтенант міліції Віталій Максимов, 52 роки. Досі він чотири місяці керував правоохоронцями Закарпаття.

53-річного Володимира Гаврилюка, який донедавна очолював тернопільську міліцію, призначили начальником Департаменту боротьби зі злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми від центрального апарату Міністерства внутрішніх справ.

— Я щасливий, що попрацював у вашій області, хоч і не дуже тривалий термін — усього чотири місяці, — каже Гаврилюк. — Я зустрічався, спілкувався і працював із досить хорошими людьми, фахівцями свого рівня, щирими і відвертими українцями, які дбають про свою націю.

Новий керівник обласної міліції Віталій Максимов народився у Чернівцях. Закінчив Вищу школу міліції. У 1998–2000 та 2001–2002 роках очолював тернопільську міліцію. Потім керував Львівським і Закарпатськими обласними управліннями.

Зараз ви читаєте новину «Максимов утретє очолив тернопільську міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі