четвер, 25 листопада 2010 17:53

Максима Слизя покусали бездомні пси

У вівторок, 23 листопада, близько 10.00 у парку Жовтневий у спальному районі Чернівців два безпритульні собаки накинулися на 15-річного Максима Слизя. Порвали йому штани, покусали за ноги.

— Це все відбувалося на моїх очах, — розповідає Наталія Радуй, 32 роки. Вона проходила неподалік із 2-річною донькою. — Хлопець стояв біля кафе, нікого не чіпав. Раптом два здорові пси накинулися на нього. Двірники поряд збирали листя, граблями відігнали собак. Якби не вони — жах що могло би бути! Донька дуже перелякалася. Тих бездомних псів по місті повно. Чоловік каже, треба тепер на таксі їхати в садочок.

Перехожі викликали "швидку". Потерпілого доправили до медзакладу. Там йому обробили рани й відпустили додому.

— Син зателефонував мені з лікарні. Я в шоці була. Покуси ніби не страшні, але до лютого треба колотися та приймати медикаменти. А хто відшкодує? Ми готові подавати до суду, але на кого? — каже мати Надія Слизь, 43 роки.

Бродячих псів у Чернівцях виловлює підприємство "Спецкомунтранс". Там відмовилися коментувати випадок.

Жителі вул. Гайдара та Комарова, що межують із парком Жовтневий, збирають підписи та готують звернення до міського голови, аби питання щодо собак вирішили якомога швидше.

Зараз ви читаєте новину «Максима Слизя покусали бездомні пси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі