вівторок, 17 липня 2007 07:06

Майор Півень наздогнав польського контрабандиста

Близько 300 грамів синтетичного наркотику амфетаміну намагався провезти через український кордон 25-річний Лукаш. Поляка затримали у вихідні на міжнародному пункті пропуску "Рава-Руська" у Львівській області.

— Оперативну інформацію про можливу спробу ввозу на територію України наркотичної речовини ми отримали від івано-франківських співробітників Служби безпеки, — розповідає Тетяна Герасимчук із прес-служби Західного регіонального управління Держприкордонслужби. — Коли "мерседес" із польськими номерними заїхав на пункт пропуску, до його обшуку залучили службову вівчарку Діка.

На особисті речі іноземців пес загавкав. Поляк кинувся у напрямку кордону. Але не встиг утекти від 33-річного начальника відділу прикордонної служби, майора Андрія Півня. Лукаш погодився показати схованку з наркотиками. Сірий пакет із 294 грамами амфетаміну він вийняв зі шкарпетки у своїй дорожній сумці.

Це найбільша виявлена цього року партія амфетаміну. Один грам наркотику на "чорному ринку" коштує 150 грн. Його вистачає на вісім-десять "доріжок" по 5 см кожна.

Лукаша забрали на допит в Івано-Франківськ.

Зараз ви читаєте новину «Майор Півень наздогнав польського контрабандиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі