четвер, 19 серпня 2010 19:34

Любомир Буняк записав сольний альбом

Я завжди любив співати, але не було часу для цього. Тепер вирішив таки зробити справу для душі. У дитинстві грав на баяні й мандоліні, — розповідає колишній мер Львова 65-річний Любомир Буняк.

Минулого тижня на студії львівського музичного училища він записав сольний альбом "Осіннє золото". До нього ввійшли 14 українських народних та авторських пісень. Зокрема  "Чорнобривці", "Повій, вітре, на Вкраїну", "Ніч яка місячна".

— Пісні вибирав за естетичним принципом, на свій смак. Є, щоправда, одна російська пісня, але вона також мелодійна. Диск звучить 50 хвилин, — каже Любомир Костянтинович.

У вересні диски Буняка можна буде купити у львівських крамницях.

— Спочатку не думав їх продавати. Хотів роздарувати знайомим. Та не знав, що запис пісень обійдеться так дорого, — каже.

У місті жартують, екс-мер Львова взяв приклад із міського голови Києва Леоніда Черновецького. Він торік випустив свій альбом "Від мера, з любов"ю". У ньому переспівав Володимира Висоцького, Михайла Шуфутинського, Олександра Сєрова, Крістіну Орбакайте.

— Я про це навіть не знав, — стверджує Буняк. — Та в Черновецького вокалу взагалі немає.

У вересні на Форумі видавців у Львові представлять книгу Любомира Буняка "Лупайте сю скалу" на 500 сторінок.

— Це спогади мера. Ну, мера Львова, — каже Буняк. Більше розказувати про книгу не хоче.

Любомир Буняк очолював Львівську міську раду в 2002–2005 роках, був знятий із посади таємним голосуванням міських депутатів. Чи балотуватиметься на наступних виборах — ще не вирішив.

Зараз ви читаєте новину «Любомир Буняк записав сольний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі