понеділок, 20 серпня 2007 07:10

Львів"яни контролюватимуть вибори на Луганщині

Представлення Львівського штабу виборчого блоку "Наша Україна — Народна самооборона" відбулося на терасі кав"ярні "Віденська кава" у центрі міста.

Керівником штабу став голова обласного осередку партії "Пора" Володимир Квурт, 40 років, секретар Львівської міської ради. На час виборчої кампанії він узяв відпустку.

— На минулих виборах демократичні сили, що входять до блоку, разом набрали 47 відсотків голосів, — намагається перекричати автомобільний гул із вулиці Квурт. — Але якщо ми заспокоїмося й повіримо у легку перемогу, то можемо й програти.

На Львівщині представники блоку "Наша Україна — Народна самооборона" розраховують отримати щонайменше половину голосів виборців. Також Львівський штаб зобов"язався скерувати 1,5 тис. членів виборчих комісій у Луганську область.

— Їхнім завданням буде не агітувати за "Нашу Україну" чи проти Партії регіонів, — запевняє інший представник "Пори" у львівському штабі Маркіян Іващишин, 41 рік. — Головне — простежити реальну явку виборців, щоб потім не було зловживань.

Зараз ви читаєте новину «Львів"яни контролюватимуть вибори на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі