середа, 21 лютого 2007 17:51

"Львівприлад" продадуть з аукціону

Наприкінці березня цілісний майновий комплекс Державного підприємства "Львівприлад" продадуть з аукціону. Стартова ціна — 16,8 млн грн.

— На участь в аукціоні подано п"ять заявок, — розповідає 46-річна Наталія Горлач, начальник відділення Фонду держмайна у Львівській області. — Серед потенційних клієнтів є й такі, яких цікавить тільки нерухомість підприємства. Їх до участі в аукціоні не допускатимемо, продамо завод тільки тим, хто його розвиватиме.

Умови участі в заході досить суворі.

— Дозвіл на участь в аукціоні потенційні клієнти отримають лише в тому випадку, якщо збережуть виробництво, забезпечать річний дохід не менш як 10 мільйонів гривень, погасять заборгованість із зарплати, — каже Наталія Горлач. — За останні чотири роки в Україні жоден об"єкт не продавали за таких умов.

"Львівприлад" займає 3,6 га міської землі. Частину земельної ділянки площею 0,6 га із будівлями відчужено в процесі судової санації підприємства. Кредиторська заборгованість підприємства перед податковою, Пенсійним фондом, Держкомрезервом, Мінпромполітики і 24-ма комерційними структурами становить 9,1 млн грн. 2006 року "Львівприлад" випустив продукції на 121,3 тис. грн. Зарплату 262 особам затримували місяцями.

Торік у Львівській області роздержавили 612 об"єктів на суму 9 млн грн. 580 об"єктів перебували в комунальній власності.

Зараз ви читаєте новину «"Львівприлад" продадуть з аукціону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі