Ексклюзиви
середа, 23 травня 2007 07:12

Лукашевичі задихнулися уві сні

У райцентрі Локачі Волинської області у власній хаті загинули 81-річний Олександр і 79-річна Олександра Лукашевичі.

Трагічного понеділка пенсіонери сиділи на кухні до опівночі. Цілий день скопували город, а надвечір пригощали чаєм найманих копачів. Коли гості розійшлися по домівках, полягали спати. Зранку сусіди помітили, що в хаті світиться, шибки зсередини вкрила пара, а двері замкнені. Люди викликали міліцію. Патрульний наряд виламав двері й виявив на ліжках мертвих господарів.

— На газовій плиті тріщав на вогні порожній чайник. Через жару в кімнатах неможливо було дихати, температура в оселі сягала 50 градусів, — каже в.о. начальника Локачинського райвідділу міліції Микола Жаловага, 43 роки.

Після розтину експерти з"ясували, що Олександр Лукашевич загинув від отруєння чадним газом. Його дружина померла над ранок від обширного інфаркту. Пенсіонери мешкали на околиці селища. Їхня донька Таїсія живе у Києві. За два тижні до трагедії вона з дітьми востаннє гостювала у батьків.

Тиждень тому в сусідньому селі Тумин ледь не згоріла на своєму обійсті 82-річна Ніна Ляшук. Через несправну електропроводку зайнялася і згоріла дотла її дерев"яна хата, обкладена соломою для утеплення.

Зараз ви читаєте новину «Лукашевичі задихнулися уві сні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути