четвер, 12 липня 2007 07:00

Лучани не можуть зареєструвати автомобілі

Близько півтисячі автомобілістів щодня вистоюють у чергах біля Луцького реєстраційно-екзаменаційного відділу Державтоінспекції. Водії по кілька днів чекають на тимчасові та постійні реєстраційні талони.

У чергах переважно торговці автомобілями з місцевого авторинку. Найбільше відвідувачів у четвер і неділю, коли на автобазар приїздять покупці з інших областей і продавці з-за кордону.

— Немає ані тимчасових, ані постійних талонів. Два дні МРЕВ працює, а потім тиждень простоює, — скаржиться водій із Івано-Франківська Роман Бондар, 33 роки.

Реєстратори мотивують черги дефіцитом талонів у столичному головному департаменті тилового забезпечення ДАІ. Номерні знаки є — бракує пластикових свідоцтв.

— На тиждень потрібно 1200 тимчасових талонів і 1400 постійних свідоцтв про реєстрацію. Але з Києва на область отримуємо лише 300 тимчасових і 600 постійних бланків, — каже старший інспектор МРЕВ Валерій Кофан, 40 років.

В обласному ДАІ запевняють, що черги біля МРЕВ — сезонне явище. Зазвичай вони зникають після завершення термінів техогляду. Однак автомобілісти у чергах подейкують, що реєстраційних свідоцтв і талонів узагалі не буде до серпня.

Зараз ви читаєте новину «Лучани не можуть зареєструвати автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі