субота, 22 вересня 2007 07:01

Луценко обіцяє повернути декларації про дохід

У середу лідер блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Юрій Луценко, 42 роки, втретє за два місяці відвідав Тернопільщину. Цього разу візит розпочав із прогулянки вул. Вільховою в обласному центрі, забудованою приватними котеджами.

— Я вітаю вас на черговій вулиці Дем"яна Бідного, — звернувся політик до журналістів навпроти двоповерхового будинку тернопільського податківця. — 2005 року, коли я був міністром внутрішніх справ, підписав указ, яким було рекомендовано всьому керівному складу — від заступника міністра до начальника райвідділу — добровільно заповнити декларації про доходи й видатки їх та членів їхніх сімей. Близько тридцяти відсотків керівного складу МВС заповнили. Усі інші послалися на те, що ні закони, ні Конституція не зобов"язують цього робити.

Луценко говорить, що з наступного року запровадить обов"язкове декларування доходів-видатків правоохоронців, суддів та їхніх родин. На прес-конференції розповідає про своє походження:

— Мої два діди зустрілися під Рейхстагом. Один писав листа рідним у Козелець на Чернігівщині, а другий — вишкрябував на стіні "Гітлер" і нецензурне слово. Це був мій дід Іван. Я вдався в нього.

Луценко згадав Віктора Януковича.

— Я викликаю його на дебати не як майбутнього прем"єр-міністра, а як бувшого, — запалюється Луценко. — Де обіцяні 55 доларів за газ, підвищення зарплат і пенсій, заморожені ціни та покращання, в холєри, нашого життя?

Зараз ви читаєте новину «Луценко обіцяє повернути декларації про дохід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі