вівторок, 22 липня 2008 07:09

Леонід Наварчук годину пролежав у колодязі

36-річний Леонід Наварчук із Замлич Локачинського району на Волині пішов за вишнями на покинутий хутір за селом. Побачив дерево в заростях. Почав зривати ягоди, перечепився та полетів у зруйновану 25-метрову криницю.

Коли отямився — набрав номер мобільного дружини. Однак на такій глибині зв"язку не було. Почав кликати на допомогу. За годину його почули випадкові ягідники, викликали рятувальників з Міністерства надзвичайних ситуацій. Ті спустилися в колодязь, обв"язали потерпілого канатом і витягли на поверхню.

— У чоловіка переламані шийні хребці, забій голови та струс мозку, — каже хірург Локачинської районної лікарні В"ячеслав Журавлюк, 47 років.

Нині батько двох дітей почувається добре. Лікарі кажуть, травми не спричинять інвалідності.

— Коли в колодязі лежав, у небі бачив зорі. Думав, що я вже на тому світі, — розповідає Наварчук. — А виявляється, це такий ефект — із глибокого тунелю навіть удень зірки видно.

Міліція знайшла на хуторі ще один глибокий покинутий колодязь. Місцеві столяри перекрили отвори криниць дошками та бляхою.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Наварчук годину пролежав у колодязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі